1e Landelijke expositie Fotobond

Lierop Zaal Nellie van Oosterhout Afscheid Fred en Mieke Raaymakers 2018 (23)
1024 576 Rob Fritsen

1e Landelijke expositie Fotobond

Voor het eerst in het bijna 100-jarig bestaan van de Fotobond organiseren wij een grote landelijke expositie, waarin de foto’s van de drie grote nationale wedstrijden worden tentoongesteld: Foto Nationaal 2019 *, Foto Individueel 2018 en 2019 en de Bondsfotowedstrijd 2019. Totaal zullen er ongeveer 120 foto’s worden getoond. De tentoonstelling is te bezoeken van 26 oktober t/m 29 november 2019.

Loop de Fotoroute en fotografeer de mooiste plekjes van Delft
Om u tevens een extra mooi beeld te geven van de stad Delft, hebben wij een fotoroute voor de geïnteresseerde bezoeker uitgezet, in samenwerking met de plaatselijke club FC59. U krijgt bij uw bezoek de route uitgereikt die u, tijdens een wandeling van ongeveer 1 uur, langs de meest mooie en fotogenieke plekjes voert.

Author

Rob Fritsen

All stories by: Rob Fritsen
1 comment
  • Mathy Heijmans

    Ha Rob,
    Ik zie ineens jouw zilveren stickerfoto in kleur… Had je het origineel nog? Wat hebben we ons best gedaan om de foto met voldoende pixels toch ingezonden te krijgen 😊 effin leuk hoor! Ik begrijp dat jouw winnende Foto een van de 120 foto’s is. Hij mag er zijn en het is een mooie promotie 👍👍

Comments are closed.