Boeken Hans Zoete

hans_zoete_1-b34ac352
1080 723 Alphons de Visscher

Adrie Mennen beschikt over een indrukwekkende verzameling boeken over fotografie. Veel verschillende onderwerpen, verschillende auteurs en verschillende uitgeverijen.

Deze boeken biedt hij nu te koop aan aan, allereerst, de geïnteresseerde leden tegen schappelijke prijzen.
In bijgaand bestand staan de titels en auteurs. En ja, het is een lange lijst!!

Heb je belangstelling van een of meerdere van deze boeken neem dan zelf contact op met Adrie, bij voorkeur via e-mail of Whatsapp.

We hebben als bestuur er over gesproken om de boeken als partij te kopen. Als je de boeken koopt als vereniging moeten de boeken wel een plek krijgen. In dat geval moeten de boeken gemakkelijk toegankelijk zijn. Je wilt ze immers kunnen bekijken of ze interessant zijn om te lezen. Iemand moet het beheer of de uitleen dan op zich nemen. Wat vind jij? Stel dat we iemand hiervoor vinden en we zouden het zo gaan doen, wat zou de fotokring voor deze partij dan moeten/mogen betalen? Reageren graag, onder dit bericht heb je die mogelijkheid.

Omdat we hier niet echt direct uit komen, maar eerst even zo. Kijk eens naar de lijst en doe zelf een bod. We wachten de reacties en de biedingen even af. We kijken wat er gebeurt. Het is aan Adrie en of het bestuur, om vervolgens hier een keus te gaan maken.

1 comment
 • Cor Fransen

  Een indrukwekkende collectie inderdaad. Jammer als die zou worden verdeeld over vele “nieuwe”eigenaren.

  Het is natuurlijk een hele investering, ( geen idee wat dat zou moeten kosten) maar misschien zou het een idee zijn om hierover ( na intern overleg binnen de kring) met de bibliotheek Helmond-Peelin overleg te gaan.

  Het idee in het kort:

  1. de collectie blijft één geheel
  2. de fotokring , of wellicht de bibliotheek, of een andere persoon of groep neemt de collectie over van Adrie
  3. de boeken worden ingevoerd in het systeem van de openbare bibliotheek en krijgen een plek in de (nieuwe) bibliotheek in het gemeenschapshuis Asten
  4. de boeken kunnen door iedereen in de bibliotheek bekeken en /0f gelezen worden
  5. de leden van de biblliotheek kunnen de boeken ook lenen

  groeten
  Cor Fransen

Comments are closed.