Sharon Dielissen

Lid van de fotokring sinds 2016

 Hoi Ik ben Sharon Dielissen en kom uit Neerkant. 

Ongeveer 10 jaar ben ik bezig met fotografie. Eerst je eigen gezin, maar die hadden op gegeven moment genoeg van mijn camera. Mijn jongste dochter is nog wel een tijdje mijn model geweest, maar na een tijdje wilde ze dit niet meer. Ik heb niet echt een voorkeur voor iets wat ik persé wil fotograferen. Ik vind eigenlijk alles leuk. Van baby’s, gezinnen natuur, leegstaande oude vervallen gebouwen enz enz.

Door bij de fotoclub de beeldhoek te gaan heb ik veel dingen geleerd. Dit zie je ook terug, al moet ik wel zeggen dat ik het soms nog moeilijk vind om de juiste instellingen te vinden. Meestal ga ik dan voor safe. In het begin schaamde ik me ervoor, maar dacht… ach als de foto mooi is, dan is het goed. Ik blijf wel steeds nieuwe zaken uitproberen en ontdekken.

Het is voor mij ontspanning en als ik dan het resultaat op het scherm zie wordt ik helemaal blij. Momenteel ben ik Lightroom en Photoshop aan het ontdekken. Als ik daarmee de foto nog iets mooier kan maken, dan is het helemaal perfect!

 

Mijn portfolio

Iets over mijn foto’s…

Benieuwd naar mijn activiteiten bij deze fotokring? Kijk dan even naar mijn berichten. Mocht je contact met we willen, stuur dan een mailtje.