In memoriam Jef Dirkx

1080 1080 Alphons de Visscher

Gisteren bereikte ons het droeve bericht dat ons oud-lid Jef Dirkx afgelopen vrijdag is overleden. Jef is slechts 79 jaar geworden.
Jef heeft weliswaar afgelopen januari afscheid genomen van onze fotokring, toch willen wij even stil staan bij zijn overlijden.

Jef was één van de oudste leden van de fotokring, letterlijk en figuurlijk. Tijdens zijn lidmaatschap heeft Jef op vele manieren bijgedragen tot het succes van de club.Of hij nu voorzitter was of de transportkisten maakte toen we de overstap naar digitaal presenteren maakten, Jef was van vele markten thuis.

De laatste jaren ging de gezondheid van Jef snel achteruit en dat heeft hem ook doen besluiten afgelopen januari afscheid te nemen als actief lid.

Wij wensen Annie, hun kinderen en kleinkinderen en alle anderen die Jef in hun hart dragen veel sterkte toe.

De hemel is een mooie ster rijker!

Dit is de foto die op de rouwkaart staat van Jef. De plaat is gemaakt door Mark Vervuurt. Het is Jef zelf, nu één jaar geleden, die hier een lege rolstoel voortduwt. Mirjam Dirkx vertelde me dat ze samen met haar man Mark deze scene tegelijkertijd zagen. Eigenlijk wilde Jef helemaal geen rolstoel. Toch ging hij die dag mee. Na deze wandeling kwam er snel een rollator, want het liep toch wel heel gemakkelijk. Een pracht van een foto met impact 👌

3 comments

Leave a Reply