Korte terugblik

fotoclub
1024 768 Heleen Lauwers

9 januari was de eerste bijeenkomst van 2020; de jaarvergadering. Het bestond uit terugblikken en vooruitblikken. Commissies worden ingevuld. Dit verliep weer voorspoedig. We nemen ( op een bescheiden manier ) afscheid van de voorzitter Ben. Bij deze nog bedankt! Een nieuwe wordt aangesteld, Alfons gefeliciteerd!

Dit jaar bestaat de fotoclub 45 jaar, dat is een hele tijd. Daarin zullen zeker ups en downs zijn geweest, maar daar heb ik geen weet van. Ik ben sinds 2 jaar bij de club. Samen met Petra sloot ik aan in “De man cave”…. Van de 22 leden zijn er 2 vrouw en 20 man! Allen met een passie voor fotografie; techniek, lichtval, compositie, enz. Met de komst van meer vrouwen leek het er even op dat de humor herzien moest worden, maar dat was niet nodig! 😉 De grappen zijn raak, de mannen zijn zorgzaam en de sfeer is goed.

De basis van de groep is al heel lang lid. Nu, 2 jaar verder, is het aantal leden gegroeid naar 30. Daarmee verandert de groepsdynamiek. Aan gezelligheid heeft het niet ingeboet en er is een gemoedelijke sfeer. De opzet van de vereniging is goed. We komen 1x in de 2 weken bij elkaar in De Grutter in Asten. De ene keer bespreken we foto’s, de keer erop is er een doe-avond. Er is ruimte voor “heilige huisjes” en een “frisse wind”. Iedereen is verschillend en heeft een eigen stijl. Fotografie is wat ons bindt.

Fotografie is goed kijken! En wie goed kijkt ziet veel. 🙂

Author

Heleen Lauwers

All stories by: Heleen Lauwers