Mijn FKBLDHK

Fotokring Beeldhoek

Wat kun je meer als je ingelogd bent?

Alleen als je ingelogd bent met jouw username kunnen er berichten op deze website gemaakt worden. Het verschil tussen een blogbericht en een kringbericht zit hem in het publiek resp. besloten karakter van het bericht. Een blogbericht kan iedereen lezen. Een kringbericht en alle ‘andere categorie’ berichten (bestuur en commissies) kun je in principe alleen lezen als je bent ingelogd. Als het bestuur of een commissie een bericht wil maken dan dient deze categorie te worden gekozen. Van elk nieuw gemaakt bericht ontvangt de webbeheerder een berichtje. Hij kan desgewenst het bericht, de categorieën, de foto’s (max. 6) evt. uitbreiden of netjes aanpassen.

 

.. en toegang tot speciale ledenpagina’s

 

Bericht versturen werkt weer!

Er is weer flink wat tijd geïnvesteerd en de nodige veranderingen zijn doorgevoerd.  Zoals besproken tijdens de jaarvergadering is het up-to-date houden van deze site arbeidsintensief. Je kunt dit uitbesteden maar dat kost relatief gezien veel geld. Het is fijn dat we maatwerk kunnen leveren, maar dat kost extra energie en vergt wat van de webbeheerder. Voorlopig is besloten om het nieuwe format van de fotobond af te wachten. De fotobond werkt aan een universeel format voor lokale fotokringen en doet daar momenteel onderzoek naar. Zodra hierover meer concreet bekend is komen we hier op terug.

 

Persoonlijk mailen voor bericht

Als je met je portfolio aan de slag wilt, stuur mij dan een persoonlijk bericht. Op dit moment is voor elk fotokringlid een sjabloon gereed. De tekst die daar staat helpt je bij het opstellen van jouw portfolio. Uiteraard is het niet verplicht om hier veel tekst neer te zetten. Dat mogen, behoudens wat kerngegevens ook alleen foto’s zijn waar je trots op bent. Ik help je graag. 

Groet Mathy.