Nieuwe thuisbasis fotokring

12247933_1522428558073815_5364029714024060129_o-c730ce5d
1080 810 Alphons de Visscher

Door de ontstane situatie bij De Grutter hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor de clubavonden van de fotokring. Enkele belangrijke voorwaarden hierbij zijn dat we een onderkomen voor langere tijd vinden en dat er een horecadeel aanwezig is.

Tijdens de clubavond van 7 oktober hebben Ben en ik een bezoek gebracht aan “De Kluis” in Ommel om te kijken en vooral te horen of dit een geschikte locatie zou kunnen zijn. Te horen omdat op donderdagavond in de grote zaal de repetitie van een koor plaatsvindt.

Direct bij binnenkomst werden wij aangenaam verrast door de ambiance in het gebouw en de uiterst vriendelijke ontvangst door de medewerkers.
We hebben de zaal bekeken en geluisterd of het koor storend zou zijn voor onze besprekingen. De zaal is uitermate geschikt voor onze avonden: kan volledig verduisterd worden (zonder vluchtlamp), biedt voldoende ruimte voor alle leden tegelijk, wordt niet als opslagruimte gebruikt, kan met tafels en stoelen naar wens worden ingericht, het koor is beslist niet storend voor onze bespreekavonden.

Met een kort en krachtig overleg binnen het bestuur waren we er al snel uit: we gaan verhuizen naar “De Kluis” in Ommel!!
Aan het einde van de avond hebben we aanwezige leden geïnformeerd over de plannen en die hebben daar allemaal hun goedkeuring aan gegeven.

Wij gaan nu de plannen samen met het bestuur van “De Kluis” uitwerken en dan zal de verhuizing vanaf januari 2022 een feit zijn.

Zodra er ontwikkelingen zijn horen jullie dat uiteraard direct.

4 comments

Comments are closed.