Van de Fotoweekend-commissie…

L1006303 mhwebfoto-3

Fotoweekend

1024 684 Mathy Heijmans

Onder deze link wat foto’s van het afgelopen fotoweekend (:-)

L1005425_pe

Fotoclubweekend 2018

1024 576 Rob Fritsen

Fotoclub weekend 2018! Was weer ’n SUPER weekend van 28 t/m 30 sept. 2018 in HERBERG DE BOER’N KINKEL te Hoenderloo. Had het niet willen missen!

IMG_5794

Fotoweekend 2017

1024 682 Mathy Heijmans

Het zit er weer op. Het fotoweekend van 2017! Vrijdagochtend 29 september vertrek en terug op zondagmiddag laat. De mensen die niet meegegaan zijn hebben wat gemist. We hadden ondanks de voorspellingen behoorlijk goed weer. Fotografisch waren er voldoende momenten waar we aan de slag konden. We zijn benieuwd naar de resultaten tijdens de komende bespreek avonden. Een klein voorproefje hadden we al op zaterdagavond. Met de beamer kijken naar de eerste foto’s. Altijd leuk om te zien wat anderen gezien hebben en welke foto jezelf niet gemaakt hebt. Ons onderkomen hadden we in recreatieboerderij Slachtehiem bij Klaas en Lenie Bakker. Prima onderkomen! Zeer gastvrij. Friesland een mooie omgeving om op een relaxte manier met fotografie bezig te zijn.

rn-intro-groot

Clubweekend Ruhrgebiet

800 476 Peter Stevens
Clubweekend Ruhrgebiet

“Der Bomber” van Dinslaken

28, 29 en 30 september.

Ook in 2012 is het weer gelukt om het traditionele clubweekend plaats te laten vinden. Zij het dat dit jaar echt de “ouwe hap” daar de credits voor verdiende. Slechts 8 van die ouwe mannen, waarvan twee gesteund door hun echtgenotes, hebben het weekend doorgebracht in het Ruhrgebiet. Ondanks dat ie zelf niet in de gelegenheid was om deel te nemen, had Alphons er voor gezorgd dat het onderkomen geregeld was. Voor het eerst dit jaar was dat een hotelaccomodatie en geen huis. Voor de gezamenlijke activiteiten waren we daarom aangewezen op de openbare gelegenheden in Dinslaken, want daar logeerden we. Hoewel daarom tijdens de avonduren de gelegenheid ontbrak voor de ook traditionele bespreking van een rondreiscollectie, of  van die dag gemaakte foto’s, heeft een verblijf “op hotel” ook zijn voordelen. Dat uit zich vooral in minder gesjouw met spullen. Het Ruhrgebiet leent zich uitermate goed voor een foto uitstapje. De “Industriekultur”, Kultur in zijn algemeenheid en de stedelijke omgeving biedt van alles voor de fotograaf. De zaterdag hebben de meesten voornamelijk doorgebracht in Essen, bij de Zollverein. De zondag was de binnenstad van Duisburg en de Innenhafen het doel.

Resultaten zullen tijdens de bijeenkomsten ongetwijfeld te zien zijn. Een voorproefje is te zien via onderstaand linkje naar een picasa webalbummetje van Peter Stevens, de steller dezes.

FkWeekend Ruhrgebiet Peter Stevens

Foto’s van fotoweekend in het groene hart

150 150 Archief

Foto's van fotoweekend in het groene hart

Foto's van fotoweekend in het groene hart

Foto's van fotoweekend in het groene hart

Weekend 2009

150 150 Harald Harms

Weekend 2009

blog 3: Straatbeeld in Limbourg ( historisch stadje bij Eupen).

Weekend 2009

blog 2: Afzetting bij wegwerkzaamheden.

Weekend 2009

blog 1: Wachthuisje op het station van Aywaille.