De kogel is door de kerk!

De kogel is door de kerk!
1080 664 Cor Fransen

De tien foto’s die we als Fotokring Beeldhoek gaan inzenden voor de Bondsfotowedstrijd 2023 zijn gekozen. Je kunt ze zien door op deze link te klikken.

Er waren in het totaal 38 foto’s ingezonden door 9 leden. Vervolgens kregen alle leden de kans hun mening en  beoordeling in te sturen en is deze reeks van 10 foto’s gekozen. Er was bij enkele leden de vraag opgekomen of er niet vooral op eigen foto’s gestemd zou worden. Maar dat was helemaal niet het geval! Mooi toch, ik had niet anders verwacht. Het is een mooie reeks , al zeg ik het zelf.

De foto’s worden nu digitaal ( vóór 1 maart) en geprint ( vóór 15 maart) verzonden naar de fotobond. Dan kan de landelijke jury aan de slag. We zijn natuurlijk zeer benieuwd naar deze beoordelingen, én hoe we ons als fotokring verhouden tot andere fotoclubs.

Op zondag 23 april is er een landelijke bijeenkomst in De Hanzehof in Zutphen waar de uitslag bekend zal worden gemaakt, en een aantal foto’s zal worden besproken. Geïnteresseerden kunnen daarnaar toe gaan.

Na afloop krijgen alle fotografen hun eigen foto natuurlijk terug.

Cor Fransen