Kleur aan een grijze ochtend in januari

Kleur aan een grijze ochtend in januari
1080 608 Petra Renders

Hoe geef je kleur aan een grijze ochtend in januari
We hadden gehoopt op een mooie zonsopgang op deze zaterdagochtend midden januari maar het werd echter een grauw grijze ochtend qua licht.
Geen ideaal licht voor fotografie maar niet getreurd, des te meer tijd om bij te kletsen tijdens deze wandeling over de Strabrechtse Heide. Met een opkomst van 15 clubleden was het wel heel gezellig.
Hier en daar werd er toch wel gefotografeerd, dan eens een boom, een vergezicht , een nieuwsgierige Schotse Hooglander of een boomstam begroeid met mos om uiteindelijk met zijn allen weer te eindigen bij de picknickplaats waar Doortje klaar stond met koffie, thee en cake.
Als laatste werd er een groepsfoto gemaakt en daar staan we allemaal mooi gekleurd op.
Groet, Petra

4 comments
  • Thom de Vos

    Al met al heb ik genoten van een leuke en gezellige ochtend. De afsluiting met koffie/thee en cake (bedankt Doortje!) droeg daar zeker aan bij.

  • Alphons de Visscher

    Het was zeker niet het ideale weer om een zonsopkomst te fotograferen. Ik heb lekker kunnen bijpraten met al die mensen die ik zo lang gemist heb. De koffie, thee, cake en mandarijnen van Doortje maakten het grote genieten compleet.

  • Webmaster

    The red is in the middle 😊 Goed dat jij een rode jas aan had Thom… en dat je in het midden stond bij het maken van de groepsfoto 😎 Het was inderdaad een fijne ochtend ondanks het bedrukte weer. lekker bijgepraat.

  • Ton Drummen

    Over m’n foto’s was ik wat minder tevreden, maar ook daar leer je van. Het was zonder meer erg gezellig. En de goede catering heeft daar zeker aan bij gedragen, waarvoor dank.

Comments are closed.