Selectie Bondsfotowedstrijd 2024

164101-joop-van-doorn-560x315
560 315 Peter Stevens

Beste mensen,

We gaan komende tijd opnieuw een inzending voorbereiden voor deelname aan de bondsfotowedstrijd. Dit is de jaarlijkse wedstrijd die de Fotobond organiseert voor de bij haar aangesloten fotoclubs. De inzending moet bestaan uit 10 foto’s. Van elke deelnemende fotograaf mogen er maximaal 2 foto’s zijn opgenomen. De fotograaf moet als lid van de club aangesloten zijn bij de Fotobond. Ondergetekenden nemen dit jaar het verzorgen van de inzending voor hun rekening. Bovendien zullen zij samen de foto’s gaan kiezen die opgenomen worden in de selectie.

Voor het maken van een zo goed mogelijke inzending hebben we jullie foto’s nodig.
Om te beginnen zullen we een eerste schifting maken uit het aanbod dat via de website beschikbaar is uit de fotobesprekingen van 2023.
We willen ons echter niet beperken tot alleen die foto’s, die je toevallig afgelopen jaar ter bespreking hebt meegebracht. Misschien heb je nog juweeltjes ergens op de plank liggen die daar nog niet van af zijn geweest, maar dit wel verdienen. Die foto’s moet je ons sturen. Maximaal 2 per persoon. We hebben daarvoor een separaat mailadres aangemaakt.

beeldhoekbondswedstrijd@gmail.com 

Neem de tijd om hier eens rustig voor te gaan zitten, maar niet al te lang. De foto’s moeten uiterlijk met carnaval (10-13 februari) op het genoemde mailadres ontvangen zijn.

In de weken daarna zullen wij de uiteindelijke keuze voor de inzending gaan bepalen, en de gekozen foto’s conform het wedstrijdreglement afwerken en inzenden.

Van de foto’s die wij op eigen initiatief uit het aanbod op op de website pikken, zullen we de afzonderlijke makers vragen of ze er mee in kunnen stemmen dat deze deel uitmaken van de selectie.

Cor Franssen en Peter Stevens

Leave a Reply