Fotobespreking 7 oktober 2021

Fotobespreking 7 oktober 2021
1024 768 Webmaster

Beste mensen,

De volgende fotobespreking is donderdag 7 oktober. Deze vind evenals de vorige keer plaats in twee sessies van elk 1 uur. De reden is jullie bekend. We zijn aan het kijken naar andere accommodatie maar dat valt nog niet mee. De bespreking wordt geleid door Ben en mij. Ik leid de eerste fotobesprekingsronde, Ben de tweede.

Tijdens de eerste ronde gaan een paar mensen, waaronder de voorzitter omstreeks 20.15 uur kijken bij gemeenschapshuis de Kluis in Ommel. We willen een goed alternatief vinden voor de Grutter. In de Kluis is mogelijk een ruimte die wel geschikt is voor de gehele groep. Ook is er een bar. We willen hier een keer proefdraaien om te zien wat jullie er van vinden en om te kijken of het past. Dit willen we ok korte termijn doen met de foto’s van de recent gehouden doe-avond Whats-App stress en de foto’s gemaakt tijdens het fotoweekend. We weten dat Peter op vakantie is en Ted is (mogelijk) wat later. Doortje, Harry en Coby hebben zich afgemeld.

Vanaf 19:30 uur binnenlopen…

  • Start eerste sessie 19.45 uur
  • Wissel /pauze van  20.45 tot 21.00
  • Start tweede sessie 21.00 uur

Indeling Sessie 1: Frans, Wilfred, Marie-José, Ton, Sharon, Joop, Kristel, Cor, Harald, Mathy, Mark, Henk, Tineke

Indeling Sessie 2: Ted, Adrie, Thea, Thom, Pieter Petra, Ben, Will, Alphons, Frits, Jo, René

Zoals gebruikelijk willen we de foto’s voor de bespreek avond uiterlijk woensdag binnen hebben. We bevestigen de ontvangst van de foto. Als je geen bevestiging ontvangt gaat er iets mis.  De foto’s (maximaal 2) kun je uploaden naar fotobespreken.beeldhoek@gmail.com. Als er teveel foto’s binnenkomen maken de inleiders een selectie. Van elke fotograaf wordt minimaal 1 foto besproken. Foto’s die niet aan bod komen kun je uiteraard opnieuw aanbieden.

Wij zijn ons er van bewust dat het splitsen van de groep een niet gewenste situatie is. Corona en nieuwe opslag in het bovenzaaltje van de Grutter, dwingen ons. Heb je goede ideeën, suggesties of heb je een mooiere ruimte op het oog, laat het dan weten.

Inmiddels hebben we de foto’s besproken (10-10-21). Deze foto’s vindt u hier.

Leave a Reply