1e bijeenkomst Discovery groep

150 150 Archief

1e bijeenkomst Discovery groep

Gisteravond werd door Michiel en Kristel de aftrap gegeven. De eerste bijeenkomst van Discovery was een feit. In totaal 15 nieuwe enthousiaste mensen die samen aan de slag willen met fotografie. Fotokring Beeldhoek heeft vanaf nu twee groepen. Vintage en Discovery. Beide groepen samen brengt het totaal aantal leden op 35.

Kristel heette iedereen hartelijk welkom. Namens het bestuur werd door Mathy een woordje gedaan. Alle aanwezigen stelden zich aan elkaar voor en vertelden ieder iets over hun ervaring met fotografie en hun motivatie. Iedereen was vooraf gevraagd om foto’s mee te brengen en dat betekende dus dat er nogal wat materiaal op het bord werd gezet. We weten wat dat inhoudt, de avond is dan (te) kort. Overigens zat er heel mooi werk tussen! Enkelen hebben al heel wat jaartjes gefotografeerd.

Ook gisteravond werd weer duidelijk dat je voor een goede foto niet speciaal een spiegelreflex hoeft te hebben. Techniek is handig maar het is de creativiteit die er toe doet.

In de pauze, tussen het bespreken van de foto’s door, hebben we deze groepsfoto gemaakt. Hiervoor werden twee nieuwe flitsstatieven met paraplu’s van de fotokring ingezet. Het was een fijne avond en er hing een goede sfeer. Chapeau! Vooral voor Kristel die op een fantastische manier het spits heeft afgebeten.

Alle nieuwe leden worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit blog en zullen hiervoor worden uitgenodigd. We zijn benieuwd naar de eerste berichten!

Author

Archief

All stories by: Archief
9 comments
 • gewoon peter

  Mijn eerste bijeenkomst bij de Discovery groep was voor mij een succes. Ik heb veel mooie en goede foto,s de revu zien passeren. Het was gezelig,zeker ook de derde helft aan de bar. Alles was goed geregeld. En bij deze mijn complimenten aan Kristel. Omdat zij de eerste bijeenkomst geleid {gelukkig met een korte ei}heeft wat best spannend is en het dus prima heeft gedaan. Houdou en bedaankt ! gewoon peter

 • Harry

  Wat een aanwinst en groeispurt voor onze FK Beeldhoek. Zo’n goede start met zovelen (van wie een aantal bekenden) belooft wat voor de toekomst. Ik wens hen en wie ik nog niet ken veel plezier in deze nieuwe groep. Harry

 • Mike

  Ook ik vond de eerste bijeenkomst erg leuk en leerzaam.
  Hopenlijk leren we veel van elkaar!

  tot de volgende bijeenkomst,

  Mike

 • Maarten Schmeitz

  Ook ik vondt het erg interressant deze eerste bijeenkomst.

  De volgende meeting zal ik er zeker bij zijn.

  Ik denk dat ik veel van iedereen kan leren!

  Tot de volgende keer en als ik me wat beter voel dan zal ik ook wat langer blijven ;).

  groetjes uit Weert.

  Maarten

 • Christian

  Mijn eerste bijeenkomst bij de Discovery groep was erg geslaagd.Er werden mooie foto’s getoond.De presentatie door kristel was erg goed verzorgd.Ook de aanvullingen en tips die door Peter en Mathy werden gegeven waren erg goed.Hopelijk blijft het nivo groeien en gaan we veel leren met z’n allen.
  Groetjes Christian

 • Harald

  Erg geslaagde eerste avond!
  Het was leuk om kennis te maken met de groep. Ik kijk uit naar de volgende keer! Leuk hoe Kristel en de andere mensen de avond aan elkaar hebben gepraat.
  Groetjes Harald

 • Kristel

  Hoi hoi,

  Nou, hierbij dan mijn eerste reactie op de Beeldhoek Interactief Blog. 🙂

  Ik moet zeggen, dat ik het heel gezellig vond zo, de eerste Discovery bijeenkomst, maar was toch wel een beetje zenuwachtig van te voren. Gelukkig alles goed ontvangen door iedereen. Nieuwe leden, wees welkom! Hopelijk gaan jullie FKBH net zo leuk vinden als ik. 🙂

  Groetjes en tot 12 maart!

 • Wim van de Kerkhof

  Ben naar de eerste bijeenkomst geweest met een beetje twijfels of het wel de goede groep zou zijn maar na deze eerste avond vond ik het een leuke gemengde groep waar iets leuks mee op te bouwen is. Vandaar dat ik al mijn fotoblog heb ingericht waar ik mijn foto’s / werkstukken kan laten zien en waar een deskundige mening / advies over gegeven mag worden. Het is maar een begin er zullen regelmatig nieuwe en oude stukken bij komen. Kijk al uit naar de volgende bijeenkomst.

Comments are closed.