150 150 Archief

Ben grote dank verschuldigd aan Peter Z. die er voor zorgde dat ik gisteravond (23 maart) van de bank kwam en naar de lezing van Chris Keulen ben geweest. Peter Z. neemt deel in een van de twee mentorgroepen van het rayon dit jaar. Het thema daarvan is “de kwetsbare mens”. De lezing vond plaats binnen het kader van de mentorgroepen en hun thema. Chris toonde zich een volbloed documentair fotograaf. Hij toonde zijn werk en sprak over zijn werkwijze en liet zo op een indringende manier de “kwetsbare mens” zien. Zowel voor als achter de camera.
Werd je van zijn gedrevenheid al niet stil, van zijn foto’s op meerdere momenten zeker wel.
Onder de eigen leden blijken lezingen van fotografen niet erg populair gegeven de aantallen waarmee deze gelegenheden steeds bijwonen. Eigenlijk onbegrijpelijk. Je steekt er zo’n ontzettende hoop van op.
www.chriskeulen.com

3 comments
 • zegmaarpeter

  Graag gedaan Peter.Ik ben al blij dat ik een paar clubleden van de bank heb gekregen. Liever had ik een grotere groep mee willen hebben.
  Zoals jij de avond beschreven hebt heb ik hem ook ervaren. En je leert er ontzettend veel van.Jammer dat dan uitgerekend degene die aangeven willen leren zich nooit op dit soort avonden laten zien.

 • Peer Maas

  Helaas kon ik niet mee, een goede lezing werkt inspirerend. Volgende keer beter.
  Op mijn oproep om morgen mee te gaan naar de bespreking van de Bondsfotowedstrijd wordt ook niet gereageerd, jammer dit is ook leerzaam.

 • Harry

  Ik was er al bang voor dat ik iets zou missen woensdagavond. Maar ik wil niet gezien worden als iemand die op de bank ligt. Op hetzelfde moment had ik namelijk in Deurne een inleiding over mijn Santiago-reis. Helaas moet ik vaak vaststellen dat ik niet kan deelnemen aan later aangekondigde activiteiten.
  Het is wel goed, dat er mensen zijn die ons bij de les willen houden.

Comments are closed.