Annie van Gemert presenteert eigen werk.

150 150 Archief

Op zondagmiddag 24 februari vanaf 13.30 uur presenteert Annie van Gemert eigen werk in Museum de Wieger, Oude Liesselseweg 29 in Deurne. Oorspronkelijk was deze presentatie gepland voor 9 december, maar kon toen als gevolg van ziekte niet doorgaan.

Annie van Gemert is internationaal bekend met haar fotoprojecten: Strandcabines in de Panne, Uniformiteit, meisjesinternaten in Vlaanderen; Kinderrijk, grote gezinnen in Nederland en Vlaanderen en haar fotoproject Kloosterlingen. De resultaten van dat laatste project waren in 2006 onder meer te zien in een fraaie tentoonstelling in het Limburgs Museum in Venlo. De foto’s van Annie van Germert stralen verstilling en soberheid uit, en vertellen het verhaal van een wereld waarvan de meeste mensen denken dat hij allang niet meer bestaat. Voor extra informatie:
Annie van Gemert

Deze lezing over belangwekkende documentaire fotografie in Museum de Wieger in Deurne is de vierde op rij. Eerder presenteerden Ad van Denderen, Marrie Bot en Piet den Blanken eigen werk. De presentatie wordt georganiseerd door het CVA NoordBrabant en in verband met de kosten wordt een entrée van 5 euro gevraagd. Aanmelden voor het bijwonen van deze lezing kan via email aan mkoopmans@cvakunst.nl of jan.nabuurs@home.nl. Betaling van de entrée kan op 24 februari in Museum de Wieger.