Content aware cropped of uitbreiden

Deuren in Portugal
1024 712 Mathy Heijmans

Beste mensen,

gisteravond had ik over een nieuwe feature in photoshop. Ik noemde het content aware klonen, maar het heet dus officieel: “content aware droppen“. Bijgaand deze link naar deze nieuwe mogelijkheid voor verdere toelichting. Hierboven een foto die op deze manier aan de bovenkant is uitgebreid met 55 pixels waardoor er meer symmetrie in de compositie is ontstaan.

Author

Mathy Heijmans

Lid sinds 1 mei 1992

All stories by: Mathy Heijmans
1 comment
  • Mathy Heijmans

    Ik merk dat je wel heel goed moet opletten bij het opstellen van een bericht. In de tekst moet natuurlijk staan: ..// had ik over een nieuwe..// dit moet zijn: ..// had ik het over een nieuwe..// en verderop in de tekst heeft de speller mij niet goed geholpen. Dit moet zijn cropped i.p.v. dropped (:-). Het reviseren van het bericht is er n.l. niet bij.

Comments are closed.