De geboorte van ons interactieve webleven

150 150 Archief

Voor wie en van wie:
Beeldhoek interactief is een weblog voor en door leden van fotokring Beeldhoek. Het weblog gaat over onze passie fotografie. Wij plaatsen artikelen die op de een of andere manier gerelateerd zijn met onze hobby. Variërend van nieuwe technieken tot de bespreking van een gezamenlijke of individuele fotoactiviteit. Beeldhoek interactief probeert (bijna) dagelijks over fotografie te berichten. Dat zou moeten lukken met een aantal mensen. De artikelen worden geschreven door enkele leden van FK Beeldhoek bloggers. Dit fotoblog beoogt een interactieve aanvulling te zijn op de website van de club http://home.planet.nl/~fotokringbeeldhoek/.

Eigen bijdrage als blogger:
Mocht je het leuk vinden om op regelmatige basis (minimaal 1 maal per maand) een artikel te schrijven op Beeldhoek interactief, stuur dan een mailtje naar beeldhoek@gmail.com. Beeldhoek interactief is opgericht op zondag 21 october 2007 door Mathy Heijmans.

Suggesties:
Heeft een u een suggestie voor een artikel op Beeldhoek interactief? Deze zijn van harte welkom! Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres. Beeldhoek Interactief op je eigen website.

Copyright:
Op alle teksten en foto’s van Beeldhoek interactief berust copyright. Beeldhoek interactief en de desbetreffende auteurs bezitten hiervan het copyright, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Beeldhoek interactief door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvind.

Aansprakelijkheid:
Beeldhoek interactief besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor, noch is aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenzins overeen te komen met werkelijke feiten.

Author

Archief

All stories by: Archief