FIAP Monochrome Biennial in 2008

150 150 Archief

Er is weer een FIAP Biennial op komst. De inzendtermijn is al heel snel. De Fotobond wil aan de 29e monochrome Biennial in Slowakije meedoen. Hiertoe zal de FIAP-gespreksgroep een collectie samenstellen van 10 foto’s van 10 verschillende makers.

Het onderwerp is: Street Life. Dat mag in Nederland, maar ook elders zijn gefotografeerd. Voorwaarden: Onderwerp Streetlife, Beeldmaat: 20×30 cm, Druk/print: zwart/wit, randloos afgedrukt. Passepartout: geen en niet opgeplakt Titel: achterop de foto je naam en de titel van het werk vermelden Porti: retourporti bijsluiten indien je de foto(‘s) terug wilt ontvangen.

Inleveren voor 6 februari 2008 bij Theo vd Heijdt, Ezelsveldlaan 46, 2611 RV Delft. Ieder lid van de Fotobond kan voor deze Biennial werk inzenden. Werk dat niet aan de genoemde voorwaarden voldoet wordt niet geselecteerd. Uit het ingezonden werk zal de FIAP-gespreksgroep een collectie van 10 foto’s samenstellen. Alle door de groep uitgekozen foto’s tellen mee voor de A- en EFIAP onderscheidingen. Foto’s die niet zijn uitgekozen en waarvoor geen retourporti is ontvangen worden vernietigd. Inzenders waarvan werk is geselecteerd ontvangen eind 2008 een fraaie catalogus. Lever snel je beste werken in!

FIAP Liaison Officer/Coördinator buitenland Fotobond Theo van der Heijdt, Ezelsveldlaan 46, 2611 RV Delft, tel 015-2142707