FKBLDHK jaarboek 2011-2012

150 150 Archief

Deze week ontving ik weer de bekende doos met daarin de zelfgemaakte boeken van BLURB. Altijd weer spannend om het uiteindelijk geprint resultaat te zien. Ook al is mijn ervaring dat je redelijk kunt vertrouwen op het Het-nieuwe-fotoboek-is-beschikbaaruitvoeren van de opdracht, toch blijft het een fors bedrag wat er met zo’n printopdracht gemoeid is. Dit maal 16 boeken, totaal voor een bedrag van 880€ inclusief btw (VAT) en verzendkosten. Het is een mooi boek geworden. Tijdens de jaarvergadering beloofde ik dat ik het boek met voorrang zou afwerken, maar dan had ik wel de hulp van de leden van de fotokring nodig. Deze werd ruimhartig toegezegd. Door een groot aantal fotografen werd dan ook vlot gereageerd op mijn mail voor het aanleveren van de digitale bestanden. In totaal hebben 15 leden het boek besteld en één boek heeft de fotokring voor het archief besteld. Hieronder een nieuwe link naar het (definitieve) boek op BLURB.

Voor de mensen met een I-pad, of gewoon voor de leden op hun computer heb ik zelf ook een .pdf versie besteld. Het bestand kan vervolgens via b.v. I-books geopend worden en is dan ook heel portable om te laten zien aan je vrienden en kennissen. Het (.pdf) bestand heb ik inmiddels gedeeld met alle leden van de fotokring d.m.v. de fileshare server dienst wetransfer.com

Mathy Heijmans

 

Ben je benieuwd naar de ander fotoboeken die FKBLDHK heeft gemaakt? Ga dan snel naar onze boeken pagina!