FOTO-ON-LINE

150 150 Archief

FOTO-ON-LINE

De uitslag van de wedstrijd Foto-on-Line bij de Fotobond is bekend. Het blijkt dat er van onze Fotokring Beeldhoek Asten-Someren met z’n bijna 30 leden slechts 5 hieraan hebben deelgenomen (Peter Z, Ad, Ton, Jef en ondergetekende). En dat terwijl het een doodgemakkelijke wedstrijd is. Niks geen afdrukken regelen, niks geen passe-partouts snijden, niks geen inlijsten of foto’s ophangen. Alleen op je eigen computer een selectie maken, een druk op de knop en klaar ben je!

Wat mij opvalt in de uitslag is, dat dit keer vooral foto’s met mensen hoog scoren. Heel anders dan voor een paar maanden bij Foto Individueel, waar wazigheid en vaagheid (zie bekroning van de foto van Peter M.) de voorkeur van de jury leken te hebben. Nu komen die foto’s achteraan in de rij.
Toch wel leuk om te zien (maar dat is natuurlijk makkelijk met zo weinig inzendingen van onze club) dat twee van de drie foto’s van mij voorop staan in de beoordeling.

Author

Archief

All stories by: Archief
1 comment
  • Peer Maas

    Met 19 punten als beste foto geen onaardig resultaat. Ik had ergens genoteerd dat ik nog foto’s wilde inzenden voor deze wedstrijd. Het blaadje ligt hier nog tussen de andere notities, helaas vergeten….

Comments are closed.