Fotografiecafé in Varendonckcollege

Fotografiecafé
763 1080 Petra Renders

FOTOGRAFIE CAFÉ IN ASTEN woensdagavond 19 oktober 2022

Fotokring Beeldhoek Asten-Someren organiseert op woensdagavond 19 oktober a.s. een fotografie café in het Varendonck College aan de Beatrixlaan 25 in Asten. Op deze avond is fotograaf Adriaan de Roode de gastspreker. Iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie fotografie en sport is van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Adriaan zijn specialiteit is sportfotografie en 3D fotografie. Bij sportfotografie probeert Adriaan de emotie van sporters te vangen in beeld. Adriaan is voorzitter van de Fotoclub IRIS in Venlo en in het dagelijks leven Sport, Theater en Event fotograaf. Daarnaast heeft hij 2021 met de Bondsfotowedstijd twee prijzen gewonnen met sportfoto’s, wat best uniek genoemd mag worden.  Hij is van 1980 tot 1994 professioneel fotograaf geweest en heeft ook lesgegeven op de vrije Universiteit in Amsterdam in 86-87.

Aan het eind van de presentatie volgt een demonstratie van 3D fotografie zodat u zelf kunt ervaren en vooral zien hoe dit werkt. Het belooft in ieder geval een interessante bijeenkomst te worden.

  • De locatie is de aula van het Varendonck College aan de Beatrixlaan 25 te Asten.
  • De avond duurt van 20.00 – 22.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.
  • De entree bedraagt €5,- en er zijn diverse drankjes te verkrijgen (alleen contant betalen mogelijk).

Fotokring Beeldhoek is een fotoclub voor de regio Asten-Someren.  De clubleden delen hun passie voor fotografie. Ieder doet dat op zijn eigen manier. De intensiteit waarmee, en de invalshoek van waaruit gefotografeerd wordt, wisselt van persoon tot persoon en dat maakt dat op de clubavonden mooie fotobesprekingen plaatsvinden met veel aandacht en feedback op vertoonde foto’s.  Ook worden er praktijkuitstapjes georganiseerd met bepaalde thema’s zoals macrofotografie, natuur en landschapsfotografie, straat fotografie of urbexfotografie.  Voor meer informatie raadpleeg onderstaande websites.