Fototentoonstelling ‘Twilight’

Twilight_description_full_day.svg
1024 703 Webmaster

Van 15 april tot en met 2 juli is in expositieruimte De Verdieping Meiveld 1 in Veldhoven de expositie ‘Twilight’ te zien.Fototentoonstelling 'Twilight'

30 Fotografen van de afdeling Noord-Brabant Oost van de Fotobond (BNAFV), waaronder onze leden Peter Zegveld en Hans Wasmus exposeren fotowerk met als thema het schemergebied tussen licht en donker, dag en nacht, leven en dood.
Behalve naar het bijzondere licht tijdens de schemering, verwijst ‘Twilight’ naar de periode waarop geesten en doden tussen de levenden rondwaren.
Twilight zone betekent ook: een onveilig gebied of een gevaarlijke achterbuurt.
Het is dus een ideaal thema dat fotografen nogal wat verschillende invalshoeken en mogelijkheden biedt tot het verbeelden van diverse interpretaties.
De 30 fotografen hebben onder begeleiding van Jan Kok, het thema onderzocht om vervolgens tot een persoonlijke invulling te komen.
Twee groepen hebben in ieder drie bijeenkomsten hun (experimentele) fotowerk aan elkaar getoond en bediscussieerd om tot voorstellen voor vervolg en verdieping te komen.
Het project heeft geleid tot zeer interessant, persoonlijk fotowerk, waaruit door Hans Zoete, Annette Redegeld en Jan Kok, tijdens een openbare bespreking, een keuze is gemaakt.
Het resultaat is een spannende, de fantasie prikkelende tentoonstelling in De Verdieping in Veldhoven.

expositie Fotoproject ‘Twilight’
Expositieruimte De Verdieping – 15 april tot en met 2 juli 2012 –
Opening zondag 15 april om 14.00 uur door Annette Redegeld en Jan Kok.
Openingstijden: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, dinsdag van 9.00 tot 19.00 uur.
Op zaterdag en zondag is ‘De Verdieping’ gesloten.
Toegang gratis.
locatie: Expositieruimte ‘De Verdieping; Meiveld 1 (Gemeentehuis) Veldhoven.
De verdieping in ‘t oude Slot te Veldhoven