Fotoweekend Nijkerk

Fotoweekend Nijkerk
1080 608 Mathy Heijmans

Vrijdag was voor enkele leden een moeilijke dag.  Voor hen een dag van afscheid nemen. Aniete de partner van oud-lid Huub Janssen werd, ‘s-middags om 14.00 uur op natuurbegraafplaats Hoeve Ruth in Vlierden begraven.  We hebben gewacht met eten en vervolgens samen het diner genoten in ons hotel Apt van Nijkerk. De accommodatie, het eten en de faciliteiten waren prima.

Zaterdag hadden we pech. Veel regen. Dus eigenlijk ook geen foto’s, een enkeling daargelaten. We brachten een bezoek aan het museum in Nijkerk. De aansluitend georganiseerde rondwandeling viel in het water. De stadsgids deed haar best. Het was niettemin erg gezellig in een bruin café daar op de markt, wat hebben we gelachen. Aan het eind van de middag terug naar het hotel zodat we zo omstreeks 19.00 uur in een restaurant aan de haven konden 

Zondagochtend tijdens het uitgebreide ontbijt hebben we goede gesprekken gehad over onze fotokring en onze mooie hobby. Er werd gewerkt aan verbinding. Zondag hadden we meer geluk met het weer. Na het door Frans maken van de groepsfoto vertrokken we richting Amersfoort.  We maakten een prachtige foto wandeling door de stad. Een stad om nog een keer te bezoeken. 

1 comment

Comments are closed.