Snelkookpan

Doe-avond fotokring Beeldhoek 23 januari 2020

Snelkookpan

Snelkookpan

Snelkookpan

640 360 Petra Renders

Ik heb afgelopen donderdag voor het eerst de hoge drukpan of snelkookpan gepresenteerd samen met Doortje. De opdracht voor alle deelnemers luidde: maak een foto die schreeuwt en een foto die fluistert.

Clubleden gingen in groepjes van twee op pad met de camera. Deze opdracht was vrij te interpreteren en dat is mooi te zien aan alle foto’s.

Ik vind het verbazingwekkend dat er toch elke keer, in zo’n korte tijd, zo’n diversiteit aan foto’s gemaakt kan worden. 

Wat de Doe commissie hiervan geleerd heeft is dat de ‘Hoge drukpan” niet alleen hoge druk voor de fotografen betekend, maar toch ook zeker voor de Doe commissie zelf en dan vooral voor Mathy die in sneltempo moest zorgen dat alle foto’s van de fotokaartjes op zijn notebook gezet werden, zodat ze via de beamer bekeken konden worden. Dat was even hard doorwerken.

Het was weer een leuke avond met een gezellige apres-foto in het café van de Grutter.
Groetjes, Petra

 

Author

Petra Renders

All stories by: Petra Renders
4 comments
 • Mathy Heijmans

  Ik vond het ook een mooie avond. Het resultaat mag er wezen, zeker als je kijkt naar de omstandigheden waaronder de foto’s moesten worden gemaakt. Het was koud, een beetje mistig, in ieder geval niet helder. Het verbaast mij ook iedere keer wat voor een mooi wisselend resultaat in korte tijd met deze doe-activiteit wordt bereikt.

  Ik heb overigens respect voor de manier waarop jullie als doe-commissie, ook zonder de iets meer ervaren leden, invulling hebben gegeven aan deze avond. Ga er maar aan staan. Top!

  • Frits Vossen

   Verrassend om de resultaten te zien. Soms heel letterlijk maar vaak ook out of the box.
   Ik kon er helaas niet bij zijn maar de resultaten geven energie om wederom zo’n activiteit te organiseren.
   Aan de foto’s zie je dat er actief gefotografeerd is. En dat is mooi.

 • Sharon Dielissen

  Ik kon er helaas niet bij zijn.Over het thema ben ik gaan googlen.Wat is nou een fluisterende en schreewende foto. Ik kin helaas niet iets duidelijks vinden.Maar wat zijn er op deze avond mooie foto’s gemaakt dat mij meteen duidelijk maakt wat het thema inhoud.Toppie..

Comments are closed.