Intro Slideshow expositie 2008

150 150 Archief

Het was mijn bedoeling om hier in een flash player de intro van de slideshow te laten zien. Maar helaas, deze server accepteert de player niet. Zal wel iets met beveiliging te maken hebben. Als je nu op onderstaande link klikt zou je -welliswaar erg klein- de slideshow moeten kunnen zien. Het is nu dus wel erg klein maar op een groot scherm ziet het er best aardig uit. Klik op het midden en de speler begint, zet ook even het geluid aan, het is leuker met een muziekje.
Graag commentaar en/of opmerkingen.

Bekijk slideshow >>

Author

Archief

All stories by: Archief
8 comments
 • Harry

  Nou, Peter, dat ziet er geweldig uit en dan ook nog een mooi muziekje erbij!
  Ik ben benieuwd welke muziek je verder onder de andere beelden gaat zetten!

  Succes verder!

 • PeterS

  Ben enthousiast Peter. Van mij mag je hem met deze aanpak verder afmaken.
  Voor wat betreft het gebruik van muziek wil ik opmerken dat je er rekening mee moet houden dat de presentatie in continu presentatie loopt, en dat dus na een paar rondjes van de dia’s die muziek geheid uitgaat. Daarnaast is muzikale smaak heel persoonlijk en kan ik me voorstellen dat het Bert Kaempfert deuntje dat je bij de intro gebruikt voor een enkeling al wat stekeltjes rechtop doet staan.
  Iemand nog herinneringen aan de tv-serie Kapitein Zeppos van vroeger bij het horen van dat muziekje trouwens? Of zijn jullie meer van de efteling?

Comments are closed.