Kiekus 27-12-07 HDAV Internationaal !

150 150 Archief

Op 27 december aanstaande organiseert Fotoclub Kiekus uit Wanroij een avond met internationale HDAV-presentaties. HDAV producties zijn digitale Audiovisuele presentaties, waarbij door de juiste mix van van beeld en geluid een heel nieuwe beleving ontstaat. De vaak gehoorde kreet 1 en 1 is 3 is hierop dan ook zeker van toepassing.

Willem van den Berg, vermaard auteur op dit gebied, presenteert op deze avond een groot aantal HDAV-producties die nog niet eerder in Nederland zijn vertoond. Deze producties zijn afkomstig van diverse buitenlandse auteurs die hun productie hebben vertoond op buitenlandse festivals. Willem van den Berg, die gerust een autoriteit genoemd mag worden op het gebied van diaporama’s en HDAV-producties wordt regelmatig gevraagd om zitting te nemen in de jury van een internationaal festival op dit gebied.Hiernaast is hij ook regelmatig inzender van een productie naar nationale en internationale festivals. Vanuit deze posities, jurylid, deelnemer of bezoeker van buitenlandse festivals, heeft Willem met vele buitenlandse auteurs kennisgemaakt. Met hun toestemming laat hij nu eenmalig een selectie van hun HDAV-producties zien. Deze avond heeft een erg interessant programma dat niet alleen laat zien wat er zoal in het buitenland geproduceerd wordt maar vooral ook interessant is door de diverse invalshoeken en mogelijkheden van een HDAV-productie. Het deskundige commentaar bij de series, door Willem, maakt deze avond niet alleen tot een kijkgenoegen maar ook leerzaam en inspirerend. Kortom, een unieke avond die U niet mag missen.

Locatie van deze presentatie is: Het Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 te Wanroij. Aanvangstijd 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Toegangsprijs voor deze avond bedraagt € 7,50 (aan de zaal). Voorverkoop €5,00. Kaarten zijn te reserveren via de link op de homepage: www.fotoclubkiekus.nl Het aantal plaatsen is beperkt.