Leuke bijeenkomst voor zomer reces

Leuke bijeenkomst voor zomer reces
1080 608 Paul Sanders

Afgelopen donderdag 06 juli was de laatste bijeenkomst van de leden voor ons zomer reces :-).

De doe-commissie had een 20 tal vragen over fotografie, van wie is deze foto, termen in de fotografie gemaakt en ons in groepjes van 3 gedeeld. Gerton heeft ons door de vragen heen geloodst en het moet gezegd worden het was een leuke mix van vragen. Van “makkelijk” tot meer dan pittig.

Na de quiz startte de derde helft die tot in de late uurtjes heeft geduurd. 

Het was weer een gezellige en leerzame avond.

Tot 31 augustus, dan is er weer een bespreek avond.

Gegroet en een fijne vakantie.

Paul Sanders

…. en wat een luxe! Hier nog een bijdrage van Yvonne Eijsbouts over de Pub Quizz avond (webbeheerder):

Donderdag 6 juli was onze laatste bijeenkomst voor de vakantie van de Beeldhoek .  Op het programma stond een pub quiz. Nadat er groepjes waren gemaakt en die een naam hadden gekozen, werden er vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen, technische, bekende fotograven en wie van de club heeft de foto gemaakt. Leuk om te zien dat men elkaars fotostijl vaak herkend.

 

De quiz eindigde met foto’s van oud en nieuw Asten, samengesteld door Cor.  Deze moesten we bij elkaar zoeken, niet altijd makkelijk met foto’s van begin 1900. Wat is Asten dan veranderd in de loop van de tijd. Na de Quiz ging de jury in beraad en iedereen naar beneden voor een drankje. De uitslag een gedeelde 1e plaats voor “samen weten we meer” en ?  .

Een gezellige avond!!

Organisatie Petra, Gerton en Cor bedankt!

Voor iedereen een fijne vakantie

Yvonne