Meer dan een moment… Genieten van een portret

Meer dan een moment... Genieten van een portret
768 1024 Mathy Heijmans

Op de achterkant van INBEELD mei 2019, een prachtig blad wat alle leden van de Fotobond deze week binnen hebben gekregen, dit prachtige verhaal:

..Elegant stond Thé daar in de schemering van het licht, een licht dat strelend over zijn huid moveerde. Zonder enig moment van twijfel wist William meteen dat hij dit moment wilde vastleggen. Alleen durfde hij het niet te vragen. Gedachten als ‘Straks ziet hij mij als een lijkenpikker’ dwaalden rond door het hoofd van William. Even was er een ongemakkelijk moment van stilte, William kwam niet uit zijn woorden. Thé voelde dit aan en vroeg ‘Is er verder nog iets?’ Waarop William antwoordde ‘Mag ik nog een laatste foto van je nemen?’ Hartelijk stemde Thé toe, daaropvolgend vereeuwigde William een persoonlijk moment. Tot op de dag van vandaag is dit één van William zijn meest geliefde beelden. Meer dan een moment..

Het gaat dus ook over context. Hoe belangrijk, maar ook hoe mooi, kan het ook zijn om de achtergrond van een foto te kennen. Top.

Meer dan een moment... Genieten van een portret

Meer verhalen…

Author

Mathy Heijmans

Lid sinds 1 mei 1992

All stories by: Mathy Heijmans
1 comment
  • Mathy Heijmans

    Opvallend is dat er weinig mensen berichten plaatsen en er zijn nog minder mensen die een opmerking bij een bericht plaatsen. Dit heeft mogelijk te maken met het feit dat het achterlaten van een bericht was dichtgezet. Het is mij onduidelijk of dat ‘disabelen’ te maken had met overlast in de zin van spam, of dat dit per ongeluk verkeerd is ingesteld.

Comments are closed.