Mijn eerste bijdrage aan de blog

150 150 Archief

Mijn eerste bijdrage aan de blog

Hier meldt zich een onervaren blogger. Maar door het te doen, leer je het snelst!

Leuk initiatief dit blog, ik kijk geregeld naar de nieuwe berichten.

Voel me inmiddels als nieuw lid al aardig thuis bij de FK De Beeldhoek. Met name prikkelt hetgeen ik hoor en zie op de avonden mij om zelf ook aan de slag te gaan met zaken zoals bijv Photoshop. Ben ook weer aktiever met alles bezig dat met fotografie te maken heeft.

Ik ga ook weer meer op pad om foto’s te maken en een bestand op te bouwen van foto’s met voldoende pixels om tzt ook eens met flinke vergrotingen te kunnen werken.

Kortom: mijn “fotoplezier” is er ernstig op vooruit gegaan.

De bijgaande foto maakte ik jl woensdag tijdens een IVN-wandeling in het gebied de Banen, bij Nederweert.
Author

Archief

All stories by: Archief