Mijn fotografisch 2023

NMM-02
1080 720 Harald Harms

Dit jaar was voor mij een jaar waarin ik helaas minder foto’s heb gemaakt dan wat ik zou willen. Ondanks dat heb ik mij toch enkele keren goed kunnen vermaken met m’n camera. In vogelvlucht neem ik jullie mee met mijn fotografisch jaar.

februari 2023

Carnavalsoptocht Asten

Hoewel ik er niet mee ben opgegroeid is het wel leuk om te zien dat zoveel mensen plezier beleven aan deze gekte. Jong en oud lijken zich goed te vermaken zowel in de optocht als er buiten.

Mijn fotografisch 2023

Mijn fotografisch 2023

Mijn fotografisch 2023

maart 2023

Dierenrijk Nuenen

Dit dierenpark heb ik al vaak bezocht. Bij dit dierenpark vind ik het meestal tegenvallen om mooie foto’s te kunnen maken. Echter deze keer kwam ik met een aantal leuke foto’s weer thuis. Voor mij sprong dit portret van deze Chimpansee met kleintje er echt uit. De geborgenheid mooi in beeld gebracht.

Mijn fotografisch 2023

april 2023

Nationaal Militair Museum

Een mooi museum waar ik nog nooit was geweest. Hoewel het er op een zaterdag erg druk kan zijn was het zeer de moeite waard.

Mijn fotografisch 2023

Mijn fotografisch 2023

Fotoweekend Friesland

Vorig jaar kwamen een paar fotovrienden op het idee om samen een (lang) weekend op pad te gaan. Vanuit een vakantiehuisje steeds naar andere locaties gereden voor bijvoorbeeld de zonsopkomst of ondergang. Hoewel het weer misschien net niet zo mooi was als we hadden gehoopt hebben we het maximale eruit gehaald. Ik kijk terug op een heel gezellig en dus geslaagd weekend. Enkele foto’s van deze trip wil ik graag met jullie delen.

Het scheepswrak in Wierum:

Mijn fotografisch 2023

Molen bij zonsopkomst:

Mijn fotografisch 2023

Paaltjes bij Hindeloopen:

Mijn fotografisch 2023

Het bos bij Bakkeveen in de mist:

Mijn fotografisch 2023

juli 2023

Oostenrijk

Dit jaar stond dit mooie Alpenland op de planning voor onze zomervakantie met het gezin. Ik zal jullie de familiekiekjes besparen maar ik heb wel enkele foto’s geprobeerd te maken die hopelijk de moeite waard zijn om te laten zien.

Uitkijk op de bergen tijdens natte omstandigheden:

Mijn fotografisch 2023

Slingerend weggetje door het bos:

Mijn fotografisch 2023

Misschien wel een typisch Oostenrijks plaatje:

Mijn fotografisch 2023

Een van de vele in nevel gehulde vergezichten:

Mijn fotografisch 2023

september 2023

Industrieel park

Een locatie waar ik al vaak ben geweest. En toch kom ik iedere keer weer met nieuwe/andere foto’s thuis. Ook de lichtomstandigheden zijn vaak anders waardoor bekende plekken er toch weer anders uit zien.

Mijn fotografisch 2023

 

Mijn fotografisch 2023

Mijn fotografisch 2023

oktober 2023

Deventer

Van deze mooie stad al veel foto’s gezien maar zelf was ik er nooit geweest. Het is een bruisende stad met veel sfeer en mooie panden.

Een doorkijkje richting de Lebuinuskerk:

Mijn fotografisch 2023

Een van de vele steegjes in Deventer:

Mijn fotografisch 2023

Ardennen

Weer een weekend op pad met een aantal fotovrienden. Via Maastricht naar onze accommodatie in de buurt van Bastenaken. Helaas was het een erg nat weekend maar dat mocht de pret niet drukken 🙂 Op de laatste dag via Luxemburg weer terug naar huis.

Parkeergarages zijn vaak een dankbaar onderwerp:

Mijn fotografisch 2023

Mijn fotografisch 2023

Tussendoor ook nog heerlijk door het (natte) herfstbos gestruind:

Mijn fotografisch 2023

Op de laatste dag nog de mooie ‘Family of Man’ expositie bezocht in Luxemburg:

Mijn fotografisch 2023

Op naar een nieuw en mooi 2024 !

6 comments

Comments are closed.