Nieuwe website van de Fotobond Afdeling Brabant Oost.

Fotobond Oost Nederland logo
500 333 Webmaster

fotobond-brabantoost

Afdeling Brabant oost is met een nieuwe website gekomen. Dit kon je vanmiddag lezen het het facebook account van Fotobond afdeling Brabant Oost.

facebook

 

Welkomstekst op de nieuwe site,
Onze afdeling stelt als belangrijkste doelstelling het creëren van een platform waarin de individuele fotografen in de regio het maximale uit hun kwaliteiten kunnen halen.

Via deze website informeren we u over publicatie, nieuws en evenementen die wij voor de clubleden en individuele leden organiseren in ons rayon.

Centraal voor 2013 staat het thema beeldtaal.
Wikipedia schrijft: Beeldtaal is een taalachtige constructie, waarbij beelden en beeldelementen communicatie mogelijk maken. Beelden en de interpretatie ervan zijn, net als geschreven of gesproken taal, tijds- en cultuurgebonden. Beelden geven boodschappen door: informatieve, wetenschappelijke, culturele, promotionele, propagandistische enzovoort. Visuele producten gebruiken de beeldtaal in de schilderkunst en fotografie, in de architectuur en grafische vormgeving, in de popmuziek, de decorbouw, het beeldhouwkunst, de tekenfilm, film, in het strip en de cartoon, in de mode, dans en theater. Bron: nl.wikipedia.org/wiki/Beeldtaal

Neem zelf een kijkje op het volgende adres, http://fotobond-brabantoost.net

    Author

    Webmaster

    All stories by: Webmaster