Over Zien 1979 – 2005

6 comments
 • Peer Maas

  Heel mooi boek geworden Peter. Het werk van voor 2002 ken ik niet. Het zwart/wit heeft altijd de overhand gehad. Zal ook wel komen omdat je in het zw/w tijdperk bent begonnen met fotograferen. Hang naar nostalgie? Ik wist niet dat je al zoveel sucessen hebt geboekt bij de wedstrijden van de bond. Knap resultaat. De foto’s van/met Ton Engels zijn me altijd bijgebleven. Heeft mij al diverse malen geinspireerd. Moest ik ook nu weer aan denken omdat ik morgen in een opname studio ga fotograferen. En nu komt natuurlijk het boek van 2006 t/m 2010?

 • PeterS

  Bedankt voor het compliment.
  Afgelopen winter is de zolder opgeruimd. De doka is in een doos gegaan. Ik vond het jammer om die stapel foto’s en negatieven te laten verstoffen. Dus boek van gemaakt. Dat betekende driftig selecteren en scannen en “retoucheren”. Je wilt niet weten hoeveel stof die negatieven verzamelen ondanks netjes opbergen. Dat heeft de rest van de winter opgeslokt. Ik raad het desondanks iedereen aan om te doen.
  Het volgende boek staat voor 2030 gepland (volgende 25 jaar).

 • Harry

  Nou, Peter, geweldig wat je deze winter klaar hebt gekregen. Niet alleen opgeruimd, maar ook nog eens geordend en geselecteerd. En je hebt er zo een grandioos boek met een serie mooie foto’s aan overgehouden. Dan zie je pas wat je allemaal hebt gemaakt en hoe je daar mee bezig bent geweest. Het nodigt mij uit jouw idee zeker nog eens na te volgen.

 • Fotomath

  Peter,
  het is echt een mooi boek geworden! Wat een prachtige foto’s en mooie selectie van je werk door de jaren.

  Mooi he zwart wit! Ik krijg meteen zin om ook zo’n boek te gaan maken, de echte high lights, maar wat een werk is het inscannen.

  Ziet er echt mooi uit, veel van het werk ken ik uiteraard maar zal voor een aantal van de kring een eye opener zijn! IK heb er van genoten!.

  Mathy

Comments are closed.