Portretfotografie in de Grutter

Will de clown die het leuk maakt!
1024 683 Will Verbeten

Doe-avond, 7 november 2019 portretfotografie.

Zo dat was een mooie avond afgelopen donderdag. Inmiddels zijn er al de nodige bestanden heen en weer gestuurd, maar op deze pagina staan enkele van de gemaakte portretten. Uiteraard krijgen de gefotografeerde mensen allemaal nog een mooi bestand.

Portretfotografie in de Grutter

Fotografie Henk Krijnen

De doelstelling was, volgens mij, foto’s van elkaar maken, en van de aanwezige modellen. Nu denk ik als zilvergrijze zestig plus opa, al gauw buiten de lijntjes, en ga niet gewoontjes op de foto.

Eerst gaf Alphons ons nog wat tips en trucs, waarna we met gebruikmaking van de aanwezige belichtings apparatuur aan de slag gingen. Terwijl de overige leden zich op de modellen storten, waarvan de resultaten waarschijnlijk al op diverse media te zien zijn, ging Doortje met mij aan de slag, en toverde me om naar Joaquin Phoenix, alias The Joker uit de gelijknamige film in 2019.

Waarschijnlijk kent iedereen deze personage uit de Batman films, en denken dus niet dat ’t voortreffelijke schminkwerk van Doortje mislukt is.

Ik ben zeer tevreden over de resultaten met name de foto’s van René en Henk, en hoop dat andere leden ook eens “out of the box” denken. Ik heb zelf die avond geen foto’s gemaakt, verwacht dus nog wel wat kiekjes van de overige leden. Ik hoop dat jullie het niet eng vonden, en misschien ideeën opgedaan hebben voor eventuele volgende Doe – avonden, want per slot van rekening zijn die er voor om iets te doen. Bedankt: Doortje en doe – commissie!

W!ll 

Author

Will Verbeten

Lid sinds 2015

All stories by: Will Verbeten
2 comments

Comments are closed.