Project de Stoel

0F97296A-7C83-4CE1-AF4B-6C7516CEFC67
1024 681 Mathy Heijmans

Afgelopen weekend heeft de doe-groep samen met een aantal mensen het project “de stoel”  uitgevoerd. Het project vond plaats in het kader van ons 40-jarig jubileum.

Voor die gelegenheid had de kringloopwinkel “Een aarde” een leuke stoel stoel ter beschikking gesteld.
Voorbijgangers werden aangesproken door leden van de Beeldhoek en kregen het verzoek plaats te nemen in de stoel voor een leuk portret. De mensen kregen zelf de kans om aan te geven hoe ze gefotografeerd wilden worden.

Naast de stoel, hadden we een aantal rekwisieten gehuurd bij “de Klirrekast” van toneelvereniging de Donck, waar de mensen gebruik van konden maken. Het weer leek ‘s ochtends veelbelovend, maar verslechterde al snel. Hierdoor waren we genoodzaakt om in de Midas verder te gaan. Gefotografeerd werd er van 10.00 tot 12.00 uur, daarna sloten we gezellig af met een lunch in de Hema. Alles bij elkaar was het een leuke ochtend!

We hebben afgesproken dat de mooiste foto van deze ochtend zal worden afgedrukt en tentoongesteld in de etalage van de Gitsels!

De mensen die gefotografeerd werden, werd een flyer van de beeldhoek ter beschikking gesteld, zodat ze de weg naar dit bericht en hun ‘ stoel’ foto gemakkelijk kunnen vinden. De foto’s kunnen worden gedownload via deze link:

Foto’s project: de StoelIMG_4222-1