Rabobank kalender 2010

150 150 Archief

Rabobank kalender 2010

Het Rabo kalenderproject 2010 is afgelopen week afgerond met de opening van de tentoonstelling. De kalender is klaar en zal komende week door de rabobank verder worden verspreid.

De foto’s zijn allemaal perfect en op groot formaat geprint door Peter Daamen gevestigd aan de Postelstraat 25d in Someren.

December 2009 hangen ze in het gemeentehuis van Deurne, daarna (vanaf week 2) zijn ze in “de Lisse” aan de Kerkstraat in Asten te zien. Het resultaat mag er zijn!

‘Jeugd en jongeren’ was in meerdere opzichten voor de lokale fotoverenigingen Optika en Beeldhoek een geweldige uitdaging. De response op de uitnodiging van de bank om door ons te worden gefotografeerd voor de Rabokalender van 2010 was groot.

Wij hebben met veel plezier aan deze kalender gewerkt!

Het thema was aansprekend en opnieuw heel dicht bij mensen. Dit jaar, alleen maar jonge mensen. Soms onder het toeziend oog van trotse ouders. Veel interactie en positieve waardering. Dat zie je terug in de foto’s. De kalender als podium voor ons als lokale fotovereniging. In veel gezinnen het hele jaar, ‘het hart’ van de weekplanning. Het is leuk om zo met fotografie bezig te mogen zijn.

Rabobank kalender 2010