Selectie Bondsfotowedstrijd 2014

150 150 Secretariaat

fotoselectieDe Bondswedstrijd van de Fotobond komt er weer aan. Ook dit jaar doen we natuurlijk als club weer mee. De inzending moet geheel compleet op wo 5 maart 2014 bij de organisatie binnen zijn.

In de praktijk betekent dit dat de inzending uiterlijk maandag 3 maart 2014 als pakket aangeboden moet worden. Donderdagavond 20 febr 2014, gelijk met de reguliere bijeenkomst vindt daarom de selectie plaats plaats. Leden die foto’s willen leveren in het kader van deze bondswedstrijd kunnen op die avond vanaf half 8 hun foto’s inbrengen. Kun je er op die avond niet zijn en wil je toch foto’s laten mee doen dan kun je die vóór die datum persoonlijk afgeven bij Ton van Bussel.

Voor informatie over de voorwaarden verbonden aan deze wedstrijd zie: de website van de Fotobond

Je kunt alleen meedoen als je een bondslidmaatschapsnummer hebt! Als het goed is dat tegen die tijd wel aan je bekend gemaakt. De commissie die de keuze gaat bepalen bestaat dit jaar uit Ramon van Hoek, Ad van Gerwen en Alphons de Visscher, zoals afgesproken op de jaarvergadering. Voor deze wedstrijd is het erg belangrijk dat er VEEL foto’s van leden beschikbaar zijn!

Uit de foto’s zullen er uiteindelijk 10 geselecteerd worden die dan onze inzending voor de bondswedstrijd zullen zijn.  Als er nog vragen zijn dan kan dat natuurlijk op een van de komende clubavonden, bellen of mailen kan ook!

We rekenen op heel veel foto’s! Dus allemaal aan de slag!