shoot met Lisa

150 150 Archief

Hallo fotovrienden,
Ik heb mijn flitsset weer eens gebruikt en zie hier het resultaat,
de kleuren zijn wat aangedikt om een beetje een pop art effect te krijgen en mijn model kijkt bewust niet in de lens om zo iets van haar eigenwijze karakter weer te geven….

Ps; Heeft iemand ervaring met het bouwen van een soft box?
Groeten RMNshoot met Lisa

Author

Archief

All stories by: Archief
3 comments
 • Peer Maas

  Hele leuke foto Ramon. Doordat ze niet in de camera kijkt krijgt de foto iets ondeugends. Ik heb geen ervaring met softboxen en al helemaal niet met het zelf maken van zo’n ding. Maar als je even googeld kom je ongetwijfelt nieuw, oud en zelfgemaakt tegen.

 • Fotomath

  Iets eigenwijs heeft het zeker. Ook de kleuren zijn apart. Heeft ook te maken met de ooschaduw en de tinten van het jurkje. Overigens eigenwijs of niet… ik zou toch ook proberen om haar aandacht als fotograaf te kijken. Heb nu het idee dat ze naar mama kijkt. Niettemin een mooie herinnering (samen met al die andere mooie foto’s) voor later. Wanneer gaan we weer eens samen portretten maken?

 • Ramon

  @ Fotomath ;ja dat lijkt me leuk…
  ze keek niet naar mama die stond naast mij ….
  maar je hebt wel gelijk naar de fotograaf laten kijken is beter.

  @ Peer ook bedankt voor je reactie en je e-mailtje (soft box)
  GRTN RMN

Comments are closed.