Techniekavond Photoshop 22 november!

150 150 Archief

Techniekavond Photoshop 22 november!

De techniek avond die we begin dit jaar mochten beleven door de inzet van Peter Maas, krijgt een vervolg. Noteer in je agenda maar 22 november als extra avond die je voor de fotokring reserveert.

Ik ga proberen om het ombouwen van mijn foto’s naar zwart-wit in photoshop te laten zien. Ik heb het simpele idee om met de laptop en beamer in real time aan een aantal foto’s te gaan prutsen, en op die manier een aantal methodes de revue te laten passeren die ik ken, en die ik gebruik. Verwacht niet dat ik alle wijsheid en kennis in huis heb. Dat zeker niet. Ik verwacht eerder dat ik nog wat tips van jullie mee krijg. Dat is namelijk ook de inzet vanaf het begin geweest. Beetje leren van elkaar, in de digitale fotografie wereld waar we allemaal nog eenoog zijn.

Author

Archief

All stories by: Archief