Uitnodiging portfoliobespreking

150 150 Archief

Uitnodiging portfoliobespreking

Op 19 november 2008 wordt door de stuurgroep van afdeling Noord Brabant Oost een portfoliobespreking georganiseerd. Het doel van deze bespreking is door middel van directe reflectie van eigen fotowerk ons te stimuleren tot kwaliteitsverbetering.

De bespreking is in feite gericht op de individuele fotograaf, maar dient ons allen.
Dus ook als je geen portfolio meebrengt, ben je welkom. Jan Kok, docent fotografie aan de FotoVakSchool en cursusleider fotobespreken in clubverband bij het CVA Noord-Brabant, zorgt voor de bespreking van de portfolio’s. De portfolio’s worden aanvullend met een beamer gepresenteerd, zodat de gehele zaal de presentatie kan volgen.

Datum: 19 november 2008
Tijd: 20:00 – 22:30 uur(zaal open vanaf 19:30 uur

Locatie: Zalencentrum de Ambassadeur
Lodewijk Napoleonplein 21
5616 BA – Eindhoven

Toegang en bespreking zijn gratis. De bespreking is openbaar. Aangezien er maar een beperkt aantal portfolio’s besproken kan worden, dient men zich vooraf aan te melden. Voor de organisatie verzoeken wij ook publiek zich aan te melden.

Aanmelden vóór 14 november 2008, via: stuurgroep@fotobond-brabantoost.net

Per portfolio bij voorkeur maximaal 5 foto’s. Fotoformaat minimaal 20 x 30 cm (voorzien van passe-partout) De portfoliobesprekingen zijn in volgorde van aanmeldingen. Bij te veel aanmeldingen beslist de organisatie welke portfolio’s besproken worden.

Informatie: zie mail secretaris

2 comments

Comments are closed.