Uitslag Bondsfotowedstrijd 2023

De kogel is door de kerk!
1080 664 Webmaster

De BFW werd dit jaar gefaciliteerd door fotoclub de Zutphense die haar 100-jarig jubileum met deze inbreng tevens wilde markeren. Met 133 clubs was het aantal deelnemers weer wat hoger dan het vorig jaar. Kennelijk hebben de leden de weg omhoog weer gevonden. De oogst van 1330 foto’s biedt een mooi overzicht waar fotoliefhebbers het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Ook fotokring Beeldhoek deed dit jaar weer mee. Kort voor de inzendtermijn werden door Cor de foto’s verzameld, door de leden geselecteerd en gewaardeerd, en door mij de bestanden klaargemaakt voor de drukker.

Afgelopen zondag reisde John, Willem, Joop en Cor naar Zutphen. Alleen als de fotografen er zelf waren, zouden de foto’s besproken worden. Zo omstreeks 22.00 uur kregen we op de App de volgende mededeling: 

Uitslag Bondsfotowedstrijd 2023

Sample Text

De inhoud spreekt voor zich. Op de site van de bond kun je het hier nalezen. Voor FK Beeldhoek, ondanks de korte voorbereiding een mooi resultaat. Een resultaat dat er mag wezen. We hebben afgesproken dat de drie best scorende foto’s in de galerij komen, dus daar staan ze nu ook. Joop Proficiat met het mooie resultaat (landelijk 24 punten/gedeelde 10e plaats). De tweede plaats is voor John Willem (landelijk 22 Punten/gedeelde 170e plaats) en een gedeelde derde plaats is er dit jaar voor Doortje (landelijk 21 punten) en Mathy (landelijk 21 punten) op een gedeelde 180e plaats.

 

 

 

1 comment

Comments are closed.