Uitslag Bondsfotowedstrijd 2024

ted vd meulenhof
1080 864 Cor Fransen

We hebben vandaag in Theater De Schalm in Veldhoven het resultaat van onze 10 inzendingen te zien en te horen gekregen.

En dat resultaat mag er zeker zijn. Van de in totaal 134 mededingende fotokringen zijn we met totaal 208 punten op een mooie ( met 5 andere verenigingen gedeelde) 19e plaats terecht gekomen. Een forse verbetering van vorig jaar.

Na een interessante ochtend, waar maar liefst 100 foto’s van 10 willekeurige fotoclubs door de juryleden op een aangename, maar wel kritische manier besproken werden, kregen we de uitslag te horen. De drie best scorende clubs kregen een oorkonde. Daar waren wij dus niet bij. En ook werd 1 fotografe gehuldigd voor de hoogste score individueel , met 26 punten.

Na een een lekkere lunch (voor eigen rekening) kregen we nog een aparte bespreking van onze eigen foto’s door één van de juryleden, de heer Peter van Tuijl.

Toen hij onze foto’s zag liggen was zijn eerste reactie dat hij dat we als Fotokring Beeldhoek voor een kwalitatief goede en aantrekkelijke inzending hadden gezorgd. Daarna heeft hij alle foto’s nog voorzien van de nodige, positief kritische, kanttekeningen. We waren er zeer tevreden mee.

Een speciale vermelding krijgt toch wel de inzending van Ted, het mooie tafereel bij het Gardameer. Die we ook trouwens al besproken zagen in het tijdschrift IN Beeld. (zie foto boven dit bericht)

Hij kreeg 23 punten, goed voor Brons.

Twee inzendingen scoorden 22 punten : Huub Uitslag Bondsfotowedstrijd 2024en Martien Uitslag Bondsfotowedstrijd 2024

De andere foto’s scoorden van 21 tot en met 19 punten. Een heel goed gemiddelde dus!

Leave a Reply