Vanaf mijn werkplek

150 150 Archief
Vanaf mijn werkplek

Vanaf mijn werkplek

De bovenste foto is gemaakt vanuit de cabine, dus zo zie ik het mijn werk als ik recht naar beneden kijk. Dit is de nieuwbouw van het muziekcentrum Vredenburg. Hartje Utrecht, dus veel te zien. Het beeld is wel ietsje overdreven, het lijkt iets dieper dan het is. Dit is omdat ik deze foto heb gemaakt met de 7-14 lens (14-28 analoog). Mar het geeft wel een mooi beeld van de omgeving, vanaf 65 meter. Links boven zie je de woensdagmarkt op het plein voor Vredenbur en Hoog Catharijne.

Op de onderste foto sta ik op de contragiek van de andere torenkraan. Deze foto is gisteren gemaakt (zaterdag) en nu zie je de zaterdagmarkt die een stuk groter is. Verder natuurlijk de 100 meter hoge Domtoren. En daartussen het winkelhart van Utrecht. De gele kraan is de kraan van de bovenste foto. Op deze foto sta ik op de contragiek van de torenkraan op zo’n 83 meter. Is ie nog altijd 103 meter lager dan de hoogste waar ik tot nu toe op heb gewerkt.

Er is binnen de fotoclub al eens gevraagd naar foto’s vanuit mijn werkplek, bij deze dan.

Author

Archief

All stories by: Archief