Waartoe een Fotokring?

750 563 Webmaster

Beste Beeldhoeker

Het is al weer een dikke anderhalf jaar geleden dat we voor het laatst fysiek bij elkaar zijn geweest bij de Grutter. In de tussentijd is ieder van ons op zijn/haar eigen manier bezig geweest met fotografie. Daarbij misschien deels aangespoord door de online activiteiten van de doe-commissie.

In deze periode van avondklok, mondkapjes, handen wassen en afstand houden zal jij je misschien ook wel afgevraagd hebben hoe Beeldhoek past in jouw hobbybeleving. Mis je de fotobespreekavonden vanwege de fotobesprekingen of vanwege het nabuurten bij een glas bier of wijn? Mis je de stedentrip of ben je zelf op pad gegaan? Boden de buitenopdrachten een broodnodige inspiratie of ging het zonder ook prima? Vragen waar we als fotokring mee geconfronteerd worden als we denken over “Hoe verder nu het weer kan”.

Het bestuur heeft zich dit ook afgevraagd en is heel geïnteresseerd in jouw mening. Als gedachtensteun hebben we een paar vragen geformuleerd die misschien kunnen helpen in het zoeken naar antwoorden op de vraag “waartoe is fotokring Beeldhoek op aarde”?

  • Wat geeft jou energie als je met fotografie bezig bent?
  • Wil je verder groeien in jouw fotohobby of voel je je goed met het huidige niveau?
  • Vind je de social media belangrijk voor jouw fotohobby plezier?
  • Hoe zou je de huidige fotokring Beeldhoek omschrijven?
  • Hoe zou een post-Corona Beeldhoek er volgens jou uit kunnen zien (ideeën)?
  • Heb je Beeldhoek gemist en kun je dat ‘gemis’ concreet maken?
  • Wat zijn voor jou belangrijke elementen binnen de fotokring?

 

Als bestuur denken wij dat het belangrijk is met alle leden antwoorden te vinden op deze vragen om daarmee de discussie te openen over de centrale vraag: “Hoe verder nu het weer kan”.

We vroegen ons af in ‘welk format’ we de antwoorden het beste konden verzamelen. Het kan natuurlijk mondeling op het terras bij het inluiden van de vakantie, maar daarna liever ook concreet per mail. Neem even de tijd in het belang van de kwaliteit van onze fotokring.

Alle antwoorden zijn welkom maar het is voor de secretaris fijn als ze bij hem per mail binnen komen. Jullie hebben dit bericht allemaal in jullie mailbox (30/6/21) ontvangen.

Leave a Reply