Weer aan het werk

150 150 Archief

Weer aan het werk
Na enkele weken van vele vrije dagen, veel fotograferen en exposeren is het normale werkzame leven weer begonnen. In Breda bij Het Turfschip is het voor ons (mijn collega en ik) bijna gedaan. Ons werk zit er op en gaan binnenkort weer naar een nieuwe bouwput. Vandaag werd er een begin gemaakt van het afbreken van de torenkraan van mijn collega. Nu er mensen rondlopen boven op de kraan kun je mooi zien hoe de verhoudingen liggen. Misschien zie je het nog niet op het eerste gezicht omdat deze foto wat klein op het blog staat. Maar na even zoeken moet je toch een manneke kunnen vinden, zo niet, dan even op de foto klikken voor een groter formaat.
Deze foto heb ik met mijn compact cameraatje gemaakt vanuit mijn werkplek.

Author

Archief

All stories by: Archief