Werk fotograferen.

150 150 Archief

Werk fotograferen.
Werk fotograferen.
Nu zullen er na het lezen van de kop en bij het zien van deze foto’s vraagtekens opkomen. Toch is het waar, ze hebben beide als onderwerp werk. Deze foto’s zijn afgelopen vrijdag gemaakt in opdracht van Heijmans. Het is komende week mijn taak om ongeveer 35 á 40 mooie foto’s te schieten voor in kantoor aan de muur met als onderwerp Heijmans Wegenbouw.
Nu zullen de vraagtekens alleen maar groter worden, of niet soms?
Goed, de uitleg.
Ik ben begonnen in de werkplaats in Rosmalen, da’s niet zo moeilijk te raden. Onderwerp: groot onderhoud aan een asfalteringsmachine.
De andere foto is gemaakt op de golfbaan tussen Helmond en Aarle-Rixtel. Heijmans heeft op 15 golfbanen in Nederland het onderhoud, hiervoor hebben ze diverse machines gestationeerd, dit was voor mij ook nieuw hoor. Op de golfbaan fotograferen maakte mijn dag wel lekker afwisselend. En het was ook leuk, de Greenkeepers deden hun werk en ik reed er in een elektrisch wagentje achteraan om zodanig positie te kiezen dat het duidelijk is dat we op een golfbaan zijn.

1 comment
  • Beeldhoek interactief

    Dat zijn twee leuke foto’s. Ik heb een voorkeur voor de eerste foto, daar waar de mannen op hun kop in dfe machine hangen. Lekker scherp en ongebruikelijk.

    De green, mooi hoe er bewust scherp gesteld is op de sleepkever, de grasmaaier. Mooie verdeling van het vlak en de personages. Het rode truitje, had voor mij zelfs nog onscherper mogen zijn.

Comments are closed.