Fotobespreekavond, 2 december (van papier)

1987 Foto - StJozefsheil-HarryVanMil-10f5a187
1080 770 Peter Stevens

Onze foto’s komen tegenwoordig nauwelijks ooit verder dan het computerscherm. Dat is jammer. Een mooie foto verdient een fijn afgewerkte print. Laat je eens uitdagen en laat die mooiste foto van het afgelopen jaar afdrukken op een formaat van tenminste 20×30 cm. Maak die foto presentabel in een passe-partout, of voorzie hem van een stevige achterkant.

De fotobespreking op donderdag 2 december 2021 verloopt vervolgens niet zoals we dat gewend zijn. De beamer en het scherm blijven in de kast.  Voor deze fotobespreking breng je vanavond een of twee geprinte en presentabele foto’s mee.

Ik ben erg benieuwd.

Peter.

De bijgevoegde foto is er een uit de oude doos, een fotopresentatie door Harry van Mil voor de Fotokring. In 1987, bij St. Jozefsheil in Bakel.

Dag mensen, in december gecanceld, maar 17 februari 2022 ingepast!

Omdat de doe activiteit deze week niet doorgaat en we komende donderdagavond bij onze nieuwe gastheer de Kluis toch de afspraak voor een bijeenkomst hebben staan, ontstaat een mooie gelegenheid om de uitgestelde fotobespreking van 2 december in te halen.
Als het goed is ligt die geprinte foto voor dat doel inmiddels toch al een maand of twee te wachten. Laat me jullie dus uitnodigen om donderdagavond naar de Kluis in Ommel te komen, en mij voor donderdag even te laten weten of je een foto ter bespreking meebrengt via fotobespreken.beeldhoek@gmail.com

1 comment

Comments are closed.