“In Beeld” goed lezen.

150 150 Secretariaat

Foto van Harry Keijsers geplaatst.

Af en toe komt het er maar niet van om het door te bladeren. Regelmatig ligt het onvolprezen kwartaalblad van onze fotobond wekenlang op de salontafel te wachten op aandacht . Zo ook het nummer van september. En dat nog wel terwijl de cover erg uitnodigde tot lezing. Gisteren kwam het het eindelijk van. En tot mijn verrassing tref ik in het thema artikel “Fantasierijke abstracties” een foto aan van Harry. Zijn inzending bleek geselecteerd voor plaatsing.

fantasierijke abstractie

fantasierijke abstractie

Wat mij dan opvalt is dat ik nog niemand van mijn mede fotokringleden gehoord heb over dit leuke resultaat voor Harry. Is het niemand opgevallen? Leest wel iemand dit blaadje?

Heb je het gemist, en is het magazine al in het oud papier verdwenen. Geen erg.  Op de site van de Fotobond is het nog online te raadplegen.

http://fotobond.nl/inbeeld-najaarseditie/