Boek 40 jaar Beeldhoek.

150 150 Secretariaat

Wat was het idee van de initiatiefnemers toen ze zich in het najaar van 1975 richtten tot de fotografie liefhebber om zich te melden voor een bijeenkomst voor de oprichting van een ‘fotoclub’ in Asten? Wat wilden ze bereiken met die oproep? Wat is het geworden? Na 40 jaar lijkt het de huidige leden van de Fotokring interessant om terug te blikken. Ze doen dat in de vorm van een boek.

Boek 40 jaar Beeldhoek.

40 jaar fotokring Beeldhoek. ‘Geen fotoclub’

Dit boek is te koop. Het gaat je een aantal uren kijk en leesplezier bezorgen. Misschien omdat je fotografie een warm hart toedraagt, misschien omdat je daarin foto’s tegenkomt van familie of bekenden. Foto’s die je bijna vergeten was. Foto’s die het verdienen om opnieuw gezien te worden. Misschien omdat je geïnteresseerd bent in aspecten van het Astense verenigingsleven van de afgelopen 40 jaar. Het zal om welke reden dan ook een mooi bezit zijn.

25 euro

Het boek kost je slechts € 25,-. Je krijgt daarvoor een fotoboek met een omvang van ongeveer 150 pagina’s. Formaat: 20×23 cm. Met foto’s van de huidige leden van de fotokring, maar ook met een bloemlezing van foto’s van vroegere leden. Met ondersteunende teksten die het reilen en zeilen van de fotokring schetsen vanaf december 1975.

Hoe krijg ik dit boek in mijn bezit?

Het boek is een in een zéér beperkte oplage gemaakt. Helaas betekent dit dat we inmiddels door die oplage heen zijn. Voor een exemplaar ben je dus aangewezen op de antiquariatenmarkt, Voor de gelukkige bezitters van een exemplaar, ben er zuinig op. Dit wordt een verzamelaarsitem.