Doe-avonden tweede helft 2016

Xander
800 781 Alphons de Visscher

Met een fotobespreking onder leiding van Jo en met technische assitentie van Michel is gisteravond het tweede deel van het seizoen 2016 van start gegaan. Omdat enkele leden nog (of weer) op vakantie zijn was de opkomst beperkt maar dat heeft geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van de besproken foto’s en de avond zelf.

We waren verheugd Sjef weer in ons midden te mogen hebben. Ook een aspirant lid heeft de avond bijgewoond. 

In de vakantieperiode heeft de Doe-commissie beslist niet stil gezeten en een programma ingevuld voor de resterende drie doe-avonden in 2016.

Voor 15 september hebben wij John Lommen uitgenodigd te komen vertellen over zijn geënsceneerde fotografie en de tot standkoming daarvan. Wij verwachten een inspirerende avond te gaan beleven.

Voor 13 oktober hebben wij de snelkookpan op het prgramma staan. Op deze avond zul je met een opdracht op pad worden gestuurd. Bij de bespreking later die avond wordt vooral gekeken naar de uitvoering van de opdracht en minder naar technische perfectie. Meer informatie volgt snel en op tijd.

Op de laatste doe-avond van 2016, 13 november,  gaan we kennis maken met “levitatie fotografie” waarbij we, behalve theorie, ook live een demonstratie van deze technieken zullen gaan zien. 

Author

Alphons de Visscher

Lid sinds 2011

All stories by: Alphons de Visscher