Paul Sanders

Lid van de fotokring sinds mei 2022

Hier komt een beschrijving van de fotograaf van dit portfolio.

Na wat vakantie kiekjes met een compact camera met film rolletjes besloten om in oktober 2002 een digitale camera te kopen. Met in het achterhoofd de huwelijksreis die we in 2003 hebben gemaakt. Na veel kijken, proberen en lezen van reviews was het de Fujifilm FinePix S602 Zoom geworden. Met een geweldige 3.1 M pixel sensor, wat voor toen al veel was. Vanaf het begin was ik al fan van weinig scherpte diepte, iets wat ik tot op de dag van vandaag altijd erg van gecharmeerd ben. Alleen dat gene scherp wat je wilt laten zien.

Na een 6 tal jaren van matige interesse voor fotografie opnieuw een zoektocht gemaakt en in de zomer van 2008 uiteindelijk uitgekomen bij de Nikon D90 die ik tot op heden nog steeds gebruik. In de loop der jaren af en toe een nieuwe lens gekocht waarbij een groot diafragma altijd belangrijk was. Dit ook weer om een kleine scherpte diepte te krijgen. In 2012 lid geworden van FC de Gender in Eindhoven waar ik een aantal jaren lid ben geweest tot eind 2017.

Door de jaren heen allerlei soorten fotografie geprobeerd. Mensen, zelfportretten, de kinderen, vakanties, uitstapjes etc. Het waren veelal registraties van tijdsbeelden en zo af en toe proberen om iets vast te leggen wat mee kon naar een foto bespreek avond.

Nu de kinderen weer wat groter zijn weer eens besloten om uit te kijken naar een fotoclub en deze gevonden in Fotokring Beeldhoek.

Mijn portfolio

Tot slot...

Benieuwd naar mijn activiteiten bij deze fotokring? Kijk dan even naar mijn berichten. Mocht je contact met we willen, stuur dan een mailtje.